x

Behringer Eurodesk SX2442FX livemixer // Topstaat

€ 239,99

Omschrijving

Staat: Topstaat

Kwaliteit voor een zéér concurrerende prijs. Deze mixer heeft, zoals de foto al doet vermoeden, zeer veel mogelijkheden. Zestien XENYX voorsterkers, vier uitgangen met Low Pass voor subwoofers, zeer lage ruisverhouding en nog veel meer. U zult niet snel kanalen tekort komen omdat de Behringer Eurodesk SX2442FX mixer is voorzien van maar liefst 24 kanalen.

Accessoires: stroomkabel

Gem. nieuwprijs: €399

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Rotterdam West.

Used Products Rotterdam West
Vierambachtsstraat 102a
3023AT Rotterdam West

Telefoon: 010-7422470

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren