x

Libratone ZIPP 2 Bluetooth Speaker Smartspeaker / Nieuwstaat

€ 149,99

Omschrijving

Verzending: Gratis

Staat: Nieuwstaat

Specs: Met de 360 ̊ FullRoom® geluidsweergave kun je genietend van de uitzonderlijke geluidskwaliteit. Wi-Fi- en Bluetooth verbinding en een ingebouwde batterij met 12 uur speelduur kun je je luidsprekers overal plaatsen. De ZIPP is compatibel met al je favoriete streaming providers, waaronder Spotify Connect ,Apple Music, Deezer of welke dan ook. Ook een intuïtieve touch interface evenals opslag van maximaal 5 Internet radiostations of spotify playlist, maken deel uit van deze ZIPP 2.

Accessoires: Stroomkabel

Gem. nieuwprijs: €295

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Rotterdam West.

Used Products Rotterdam West
Vierambachtsstraat 102a
3023AT Rotterdam West

Telefoon: 010-7422470

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop