x

Oppo Enco Buds // New

€ 33,99

Omschrijving

Verzending: 6.95

Staat: Nieuw

Specs:
24 uur single charge speeltijd. Geluid op vol vermogen: Geniet 6 uur non-stop van je OPPO Enco Buds en stop ze vervolgens gewoon weer in hun oplaadhoesje om het allemaal opnieuw te doen. Slechts 15 minuten laden geeft je een nieuw uur speeltijd.
Binaurale bluetooth transmissie. Minder latentie, ultravloeiend: OPPO Enco Buds gaan verder dan conventionele Bluetooth door verbinding te maken met beide oren tegelijk, waardoor de vertraging van oor-tot-oor transmissiemodellen wordt geëlimineerd om een ​​stabielere audio-ervaring te realiseren en u beide of beide kanten van de oortelefoons kunt gebruiken zoals u wilt.
Bluetooth 5.2. Stabiliteit, opnieuw gedefinieerd: Geniet van de vrijheid om te bewegen zoals u wilt, zonder u zorgen te maken of uw oproep of audioverbinding zal volgen. OPPO Enco Buds' Bluetooth 5.2-chip houdt je verbinding stabiel, zodat je kunt genieten van gemoedsrust en vrijheid.
Accessoires: compleet

Gem. nieuwprijs: €63

Artikelnr: 822293

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Rotterdam West.

Used Products Rotterdam West
Vierambachtsstraat 102a
3023AT Rotterdam West

Telefoon: 010-7422470

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 35,-

Onder de € 35,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop