x

Philips NanoProtect S3 HEPA-Filter FY4440/30 // NEW

€ 39,99

Omschrijving

Staat: Nieuw in doos

Specs: Deze bevochtigingsfilter verwijdert allergenen zoals pollen, stof, huisstofmijt en schilfers van huisdieren zoals bewezen door ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation). Daarnaast verwijdert het filter effectief tot 99,9 % van bacteriën en virussen zoals H1N1, aangetoond door Airmid. Het actieve koolstoffilter met geïntegreerde HEPA-laag kan snel en eenvoudig worden geplaatst.

Accessoires: compleet

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Rotterdam West.

Used Products Rotterdam West
Vierambachtsstraat 102a
3023AT Rotterdam West

Telefoon: 010-7422470

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 20,-

Onder de € 20,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop