x
- € 80

rollei steady butler pocket // Lees tekst en zie fotos

€ 49,99

€ 129,99

Omschrijving

Verzending: Gratis

Staat: Is nieuw en ongebruikt, maar hebben wij helaas laten vallen waarbij dus het buitenste glas is gebarsten Zie foto 2.

Nieuwprijs bij media markt is €229 en wij verkopen hem dus maar voor €69.99 voor iemand die zelf mss het glas kan vervangen.

Specs: Breng jouw avonturen schokvrij in beeld met de Rollei Steady Butler Pocket action cam. Het stickvormige handvat van deze Rollei zorgt tijdens het filmen voor extra stabiliteit, en daarmee kan deze action cam ook een beetje betiteld worden als stabilisator. Daarnaast is deze action cam klein van formaat en licht van gewicht, waardoor hij graag met je meereist in je broekzak of handtas. Zo heb je je camera altijd bij de hand om al je toffe belevenissen te vereeuwigen. Verder niet onbelangrijk: deze Rollei heeft een videoresolutie van 4K/30 fps, 2.7K/30 fps, een fotoresolutie van 12 megapixel en een beeldschermdiagonaal van 2 inch.

Artikelnr: 821979

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Rotterdam West.

Used Products Rotterdam West
Vierambachtsstraat 102a
3023AT Rotterdam West

Telefoon: 010-7422470

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 35,-

Onder de € 35,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop