x
- € 150

SPL Crimson 3 USB audio interface

€ 299,99

€ 449,99

Omschrijving

Verzending: Gratis

Staat: Topstaat

Specs: De SPL Crimson 3 is een USB-audio-interface en analoge monitorcontroller met ingebouwde talkback microfoon. In directe vergelijking met zijn voorganger, de SPL Crimson Rev2De Crimson 3 lijkt niet te verschillen. Het ontwerp en de behuizing zijn hetzelfde, evenals de afmetingen en de uitstekende technische uitrusting. De SPL Crimson 3 wordt geleverd met precies 2 nieuwe functies die het nog dichter bij het midden van de studio. Zoals gewoonlijk kan het overal worden gebruikt waar audio-opnamesessies nodig zijn. Met de flexibele toepassing als audio-interface en analoge monitorcontroller zijn onderweg alleen kabels, instrumenten of microfoons nodig. Of het nu is met of zonder DAW ;op een hostcomputer, de SPL Crimson kan worden gebruikt voor bewakingsdoeleinden.

Accessoires: doos en usb kabel

Artikelnr: 823141

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Rotterdam West.

Used Products Rotterdam West
Vierambachtsstraat 102a
3023AT Rotterdam West

Telefoon: 010-7422470

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 35,-

Onder de € 35,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop